Vrijwilliger Otto van Dulmen in Gangama

Laat het serieuzere werk maar beginnen!
Zo eindigt Otto op 10 november zijn 3e verslag na aankomst in Uganda.
De ontvangst een week daarvoor van Otto in het Babies Home was zoals we verwacht hadden; gastvrij en hartverwarmend. Zijn huisje was op orde en met open armen werd hij niet alleen ontvangen door de leiding, maar zeker ook door de kinderen.
Over de kinderen schrijft Otto”: “Het zijn enorm lieve kindjes en erg aanhankelijk. Overal waar ik ga, sta of zit komen ze tegen me aankruipen, rennen ze met míj mee (ipv naar de bal) of rennen ze naar me toe. En dat heeft een reden. Want wat deze kinderen namelijk anders maakt dan andere kinderen, is dat ze de liefde en aandacht missen die ze van hun ouders hadden moeten krijgen”.
Inmiddels heeft Otto ook kennisgemaakt met Jeroen. “Het is een mega-sociaal persoon die graag vertelt over Uganda en het clickt wat mij betreft vanaf de eerste seconde” aldus Otto.

ottovandulmen

Na de eerste kennismaking met de zusters, de medewerkers, de omwonenden en de omgeving gaat Otto zich nu namens KiBaHome verdiepen in het in overleg met ons bestuur en Sr. Mary opgestelde acitiviteitenplan. Dat behelst o.a. de bouw van de crèche, het volgen van het kippenproject en de computer.

We wensen Otto een prachtige, leerzame en waardevolle periode toe.