Lustrumdiners in Nova College succesvol

De drie benefietdiners op 15, 16 en 17 oktober waren bijzonder succesvol.lustrumdiner1

Drie uitverkochte avonden met allemaal geïnteresseerde en enthousiaste gasten.
Voor de vijfde keer hebben de cursisten onder de professionele leiding van hun docenten, dit keer i.v.m. het lustrum, een prachtig viergangendiner bereid en geserveerd.lustrumdiner2

De kwaliteit van het eten en de charmante en vriendelijke bediening werden alom geroemd. Een groot compliment! Onze dank gaat uit naar alle betrokkenen bij het Nova College, van de directie tot de technische dienst, de docenten voor en achter de schermen en natuurlijk de gemotiveerde cursisten, de gastvrouwen/heren en de keukenbrigade.

Met een warm applaus van de gasten werden de teams iedere avond gecomplimenteerd.lustrumdiner3

 

Dank ook aan Sonja en Ramon van Balloon Creations (www.ballooncreations.nl) die evenals voorgaande jaren het sfeervolle restaurant feestelijk hebben versierd met de niet meer weg te denken rode hartjesballonnen.

De presentatie was wederom door Hans de Jonge bijzonder vakkundig in elkaar gezet en viel net als de prachtige gospelsongs van Judith Barbirye in goede aarde bij de gasten. Dank aan Hans.
Zoals in de uitnodiging was aangekondigd passeerden in vogelvlucht de ontwikkelingen in het Babies Home vanaf 2007 t/m heden met een korte vooruitblik op 2014. Dankzij de donaties en inspanningen van particulieren, scholen, kerken, kringloopwinkels en andere organisaties konden er vele deelprojecten worden gerealiseerd.

Aan het einde van de avond ontvingen de gasten een kleine symbolische attentie. “Het hartje van het KiBaHome logo staat voor warmte, hartelijkheid, liefde, zorg en geborgenheid. Een ding is duidelijk; jullie dragen het St. Kizito Babies Home dat zich ontfermt over kansarme pasgeborenen een warm hart toe” aldus voorzitter Lies.

lustrumdiner4Lieve gasten, nogmaals dank en mochten bekenden, vrienden, familie of welke instantie dan ook een goed doel zoeken, waar iedere cent verantwoord wordt uitgegeven en niets aan de strijkstok blijft hangen, hopen we van harte dat u KiBaHome aanbeveelt.

Leo, Marion en Lies

bestuur Stichting KiBaHome