Kerstdiner Paulus mavo/vmbo

Het team medewerkers van de Paulus werd donderdag, 8 december met een heerlijk aperitiefje feestelijk ontvangen door de charmante gastvrouwen van het Nova College.paulus2011-1

paulus2011-2Het restaurant was geheel in kerstsfeer aangekleed. De ambiance was dan ook bijzonder en het heerlijke diner viel in de smaak bij de gezellige gasten, die het duidelijk naar hun zin hadden. Het werd een avond van, na het werk, heerlijk bijpraten in een ontspannen sfeer.
Van meet af aan is de Paulus zeer betrokken bij KiBaHome en is er dankzij diverse acties en de inspanningen van leerlingen en docenten het nodige ten goede veranderd in het St. Kizito Babies Home. Veel aandacht was er dan ook voor de presentatie van KiBaHome waarin de ontwikkelingen duidelijk in beeld werden gebracht.

Dank aan Matthijs Kruijer, directeur van de Paulus, dank aan alle gasten voor hun aanwezigheid paulus2011-3en dank aan het kookteam en het team gastvrouwern van het Nova, die onder leiding van de docenten, deze prachtige avond verzorgden.