Geslaagde Bridgedrive 5 november 2017

De voor de tweede keer georganiseerde bridgedrive was opnieuw een succes en stond geheel in het teken van een postuum eerbetoon aan Lies, onze voorzitter die in maart jl. is overleden en zo nog bij ons was.
De wedstrijdleiding, bestaande uit Ger en Wim, had het piekfijn georganiseerd en de dames van de catering Audrey, Marion (onze secretaris), Rosan en Thilda liepen af en aan om de gasten op een charmante wijze van koffie, thee, taartjes, een drankje en de nodige hartige versnaperingen te voorzien.
De door snackbar Peter in Santpoort-Noord dik gesponsorde bitterballen en de deels door Brügemann (vrijdagmarkt Santpoort-Noord) gesponsorde kaasblokjes vonden gretig aftrek. Ook Wijnkoperij Bloem sponsorde gedeeltelijk de ingeschonken wijnen. Mede dankzij de sponsoring van de prijzen (mooie flessen wijn) door een jarenlange KiBaHome vriend, de overige gedeeltelijke sponsoring van de zaalhuur, de koffie en de thee, de frisdranken, het bier en de taartjes werd de kas met een prachtig bedrag gespekt.
De waarderende reacties van de gasten na de drive vragen om een vervolg!
Daar zullen wij in de nieuwsbrief van juni 2018 op terug komen.

Enkele foto impressies

‘t Bieden kan beginnen

Wedstrijdleider Wim ontgaat niets

Doe maar………

En ….. de bitterballetjes

Veel dank aan alle gasten voor hun aanwezigheid en de vrijwilligers voor hun geweldige inzet. Fijn dat jullie er allemaal bij waren.

Bestuur KiBaHome