Geslaagde Bridgedrive 4 november 2018

De voor de derde keer georganiseerde bridgedrive was opnieuw een succes. Het maximale aantal van 100 deelnemers werd ruim voor 4 november gehaald. Deze bridgedrive stond geheel in het teken van een postuum eerbetoon aan Lies, onze voorzitter die in maart 2017 is overleden en zo toch nog bij ons was.

De wedstrijdleiding was in handen van Wim en Juul verzorgde de technische ondersteuning. De drive is piekfijn verlopen en de dames van de catering Audrey, Marion (onze secretaris), Rosan en Thilda liepen af en aan om de gasten op een charmante wijze van koffie, thee, taartjes, een drankje en de nodige hartige versnaperingen te voorzien. Ook onze penningmeester Leo zorgde voor de nodige ondersteuning.

De volledig door Kaashandel Gebr. Brügemann (markt Santpoort-Noord) gesponsorde kaasblokjes en de door Snacks & Catering Peter in Santpoort-Noord grotendeels gesponsorde bitterballen vonden gretig aftrek. Ook Wijnkoperij Henri Bloem (Bloemendaal) sponsorde gedeeltelijk de geschonken wijnen. Verhuur Broers sponsorde voor een deel de gehuurde glazen. Vereniging Santpoorts Belang stelde de bridge attributen ter beschikking.

Mede dankzij de sponsoring van de prijzen (mooie flessen wijn) door een jarenlange KiBaHome vriend, de sponsoring van de koffie en thee, de frisdranken, het bier en de taartjes door andere sponsoren, maar natuurlijk ook door de deelnemersbijdragen van de bridgers, werd de kas met een prachtig bedrag gespekt.

De waarderende reacties van de gasten na afloop van de drive vragen opnieuw om een vervolg! Daar zullen wij in de nieuwsbrief van juni 2019 op terug komen.

Enkele foto impressies

Het wordt nu menens
Wedstrijdleider Wim houdt oogje in het zeil
Rondewisseling
En ….. de bitterballetjes

Veel dank aan alle gasten voor hun aanwezigheid en de vrijwilligers voor hun geweldige inzet. Fijn dat jullie er allemaal bij waren.

Bestuur KiBaHome