Frans, echtgenoot van Lies, nieuwe voorzitter

In de naar nu blijkt laatste vergadering onder voorzitterschap van Lies op vrijdag 10 februari jl. is besloten dat ik, Frans, de echtgenoot van Lies, het voorzitterschap van de Stichting KiBaHome ga voortzetten.
De andere bestuursleden Leo, penningmeester, en Marion, secretaris, blijven deel uitmaken van het bestuur. Daar ben ik heel erg blij mee.

Ik ken de Stichting erg goed en weet wat er allemaal bij komt kijken om iets te bereiken. Samen met Lies heb ik het St. Kizito Babies Home drie keer bezocht, waarvan de laatste keer in februari 2014.
Met eigen ogen heb ik toen kunnen zien hoe blij en gelukkig de kindertjes, de mamma’s en de leiding waren met de ondersteuning door KiBaHome en met de bereikte vooruitgang. Hun onthaal was altijd even warm en liefdevol, ze wilden alles met je delen, ook al hadden ze nauwelijks iets.
Ik zal mijn uiterste best doen om enigszins in het voetspoor van Lies te treden, zoals ik haar heb beloofd.