Benefietdiners KiBaHome 2012 succesvol

De benefietdiners van 16, 17 en 18 oktober waren ook dit jaar een groot succes.
Drie uitverkochte avonden met allemaal enthousiaste en geïnteresseerde gasten. De stemming was zoals je die op een feestje wenst nl. uitermate gezellig.
De docenten en cursisten van het Nova College verwenden de gasten met een heerlijk diner. Onze dank gaat uit naar alle betrokkenen bij het Nova College, van de directeur, de docenten tot de geweldig gemotiveerde gastvrouwen/heren en de keukenbrigade.

Een van de docenten neemt de avond door met de cursisten.

Een van de docenten neemt de avond door met de cursisten.

Dank aan Sonja van Bruggen van Balloon Creations die de tafels heeft opgefleurd met rode hartjesballonnen en aan Hans de Jonge, die de in januari/februari opgenomen filmpjes vakkundig heeft gemonteerd. De film ontroerde menigeen en werd alom geprezen. Het nieuwe deelproject, het opknappen van het onderkomen van de medewerkers en uitbreiding van de watervoorziening, dat gepland staat voor 2013, werd toegelicht.

 

Een bijzondere verrassing was dat KiBaHome vriend, het Zandvoortse raadslid GertJan Bluijs, gemeentezandvoortnamens wethouder Gert Toonen van de gemeente Zandvoort, woensdagavond KiBaHome een prachtige donatie overhandigde om genoemd project mede te financieren.

Dank bewoners en gemeente Zandvoort!

wildeganzen

 

Onze dank gaat zeker ook uit naar Wilde Ganzen die ons project ondersteunt en de diverse actieopbrengsten met maar liefst 55% vermeerdert.

 

 

“De problemen in Afrika en ook in het Babies Home kunnen we niet oplossen, maar wel kunnen we een steentje bijdragen en onze medemensen daar de hand reiken. Het symbolische cadeautje dat alle gasten als aandenken meekrijgen staat dit jaar in dat teken. Een klein schilderijtje met twee handen ineengestrengeld. De verbondenheid tussen hen en ons. Dank voor samen de handen ineen!” aldus voorzitter Lies aan het einde van de avond.

Lieve mensen, allemaal ontzettend bedankt en graag tot volgend jaar!

Leo, Marion en Lies
bestuur Stichting KiBaHome