Benefietdiners 2011 groot succes

Twee avonden een uitverkocht restaurant – heerlijk eten – en veel informatie en gezelligheid!benefiet11-1

Enthousiaste en gemotiveerde cursisten van de opleidingen Kok, Ondernemer Horeca en Gastheer/vrouw van het Nova College in Haarlem hebben, net als de voorgaande twee jaar, onder de deskundige leiding van professionele docenten op deze avonden een prachtig 3 gangen diner bereid en geserveerd in het restaurant van het Nova op de Zijlweg in Haarlem.

Het waren twee avonden van een warm en gezellig samenzijn van vele repeaters en ook nieuwe vrienden van KiBaHome. Tijdens een presentatie werden beelden getoond van wat er in de afgelopen 3 jaar is gerealiseerd in het Babies Home.

benefiet11-2

Hoogtepunt was de dit jaar gereed gekomen crèche.

Vanaf de start in februari 2012 van het nieuwe schooljaar kunnen, naast de eigen kinderen, ook kinderen uit de omgeving tegen een vergoeding rekenen op goed onderricht. Vanaf vorige maand zitten de kinderen niet meer op de grond onder een boom, maar worden ze nu in bankjes bezig gehouden door gekwalificeerde leerkrachten met verantwoord les- en speelmateriaal. Het is een lust om te zien hoe de kinderen in de pauzes heerlijk op het afgesloten terrein buiten kunnen spelen. De schommels, glijbaan, wip, en klimrekken zijn enorm in trek.

benefiet11-3

benefiet11-4

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2009 ontvingen de gasten na afloop een theelichtje als symbool voor het brengen van een lichtpuntje, vorig jaar een sandaaltje – stapje voor stapje – vooruit en dit jaar als memory een Ugandese boekenlegger opdat het Babies Home niet vergeten wordt en als project zal worden aanbevolen bij mogelijk geïnteresseerden. Met dank.
benefiet11-5

Veel dank ook aan het ROC Nova College, de fantastische cursisten/docenten en natuurlijk… alle gasten voor het “sharen”.

Namens de leiding van ’t St. Kizito Babies Home, de medewerkers, de werklui en alle kinderen,

Leo, Lies en Marion
Bestuur stichting KiBaHome