Benefietdiners 2010 groot succes!

Drie avonden een uitverkocht restaurant.

Dankzij de inkomsten van deze avond, die met ruim 60% door Wilde Ganzen worden verhoogd, en eerder ontvangen donaties kan nog dit jaar gestart worden met de bouw van een crèche. Op dit moment prioriteit nummer 1 van de leiding ter plekke.

Gemotiveerde en enthousiaste cursisten van de opleidingen Kok, Ondernemer Horeca en Gastheer/vrouw van het Nova College in Haarlem hebben, net als vorig jaar, onder de deskundige leiding van professionele docenten op deze avonden een prachtig en heerlijk 3 gangen diner bereid en geserveerd in het restaurant van het Nova op de Zijlweg in Haarlem.
De prachtig gedekte tafels en de door Balloon Creations (zie www.ballooncreations.nl) gesponsorde rode hartjes ballonnen maakten de sfeer compleet.

benefiet2010-1

De vrijwilligers Juliette en Daphne, met hartjes op de vingers, vertelden “hartverwarmend” over hun ervaringen.

Het waren drie avonden van een warm samenzijn van vrienden van KiBaHome, waarin een PowerPoint presentatie informatie gaf over Uganda in het algemeen met daarnaast natuurlijk veel beelden van wat er de afgelopen jaren gerealiseerd is in het Babies Home en waar de komende jaren naar gestreefd wordt.

benefiet2010-2


De in Nederland wonende Ugandese Rebecca was met haar vrienden een van onze gasten en heeft de avond als bijzonder ervaren.

Om de vooruitgang die er geboekt is te symbolyseren ontvingen alle gasten na afloop een klein sandaaltje. Mede dankzij deze avonden komt het St. Kizito Babies Home stapje voor stapje vooruit.

benefiet2010-3

En, zoals onze secretaris het zo treffend verwoordde: Heeft niet ieder kind recht op een goede basis!

Veel dank aan het ROC Nova College, de gemotiveerde cursisten/docenten, Wilde Ganzen en natuurlijk… alle gasten.

Leo, Marion en Lies
Bestuur stichting KiBaHome