Actie Haco Lichtreclame BV voor KiBaHome

Dankzij de inzet van vriend Ruud Schoemaker kunnen wij jullie met plezier mededelen dat Haco Lichtreclame BV dit jaar een digitale sponsor actie doet voor KiBaHome.
Jullie kunnen op een simpele wijze ook meedoen aan deze actie en het bedrag dat KiBaHome gaat ontvangen ophogen zonder dat het je ook maar één cent kost…!
Het kost je slechts een handeling, een ‘like’ oftewel in het Nederlands ‘dat vind ik leuk’.
Klik op de hieronder genoemde onderstreepte Facebookpagina van Haco.

Alle klanten van de Haco Groep hebben de afgelopen week het volgende bericht gekregen:
Wij wensen u fijne feestdagen en alvast een gezond en succesvol 2015!
Dit jaar doen wij wederom geen papieren kerstkaarten of andere relatiegeschenken, maar we starten een digitale actie voor een goed doel, en dit jaar is dat Kibahome [www.kibahome.nl]
Om het goede voorbeeld te geven doneert Haco Lichtreklame BV alvast € 1.000,00.
De beginstand van deze actie is dus € 1.000,00, we hopen dat we samen met vele likes een nog veel mooier bedrag aan Kibahome kunnen overmaken, want voor iedere nieuwe ‘like’ op onze facebookpagina doneren wij € 1,00 extra aan deze stichting [met een maximum van € 2.500,00].

haco

Wij zijn Haco Lichtreclame bijzonder dankbaar voor dit fantastische initiatief en hopen dat je meedoet aan deze actie. Je kunt deze actie nog meer luister bijzetten door op Facebook te delen en/of deze mail door te sturen naar je eigen familie en vriendenkring en hen te verzoeken ook mee te doen en te delen. Naast het prachtige vaste bedrag van € 1.000,00 levert iedere ‘like’ via facebook EEN EURO extra op voor KiBaHome.

Van de week wordt onze december nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen in het St. Kizito Babies Home gepubliceerd op deze site.

Een gezellig vervolg van de decembermaand gewenst en een hartelijke groet,

Lies Lucas
voorzitter Stichting KiBaHome